Agen MQ Magnifique Touch Foundation Temerloh & Kg. Awah, Maran

Assalamualaikum wbt

Bagi yang mencari-cari foundation terbaru MQ TOUCH FOUNDATION atau Magnifique TouchFoundation di Temerloh dan Kg. Awah, Maran, Pahang, anda boleh menghubungi 019 631 1031.

Kelebihan MQ TOUCH FOUNDATION ;

– MESRA SOLAT

– mudah dicuci

– Tona sekata

– Hanya satu kod warna, sesuai untuk semua warna kulit

– Sesuai untuk semua jenis kulit, kering, normal, berminyak, kombinasi

– bersifat memulihara kulit

– perempuan dan lelaki boleh pakai

– Tekstur ringan

– Tidak rasa melekit

– Menyerap ke dalam kulit dengan baik

– Menutup jeragat dengan baik dan sekata

– memberi GLOW kepada kulit

– tidak mereka, tidak bercapuk-capuk

– Tahan lama

Harga PROMO RM65 (harga asal RM95)

Cod sekitar Temerloh dan Kg. Awah, Maran, Pahang.

Pembelian secara pos juga dilakukan.

***Pendapat peribadi MamaHantek :

Apa yang saya boleh kata, pencarian foundation yang serasi dengan saya sudah berakhir.

Saya suka teksturnya yang ringan, tak rasa berminyak, nampak sekata dan glowing di kulit.

Yang penting, walaupun tahan lama, ianya senang dicuci dan menjadikannya mesra solat.

Berminat boleh hubungi saya 019 631 1031.

Yang nak borong pun dialu-alukan 😄

 

Dari PTSD sehingga BMD: Hidup sememangnya suatu perjuangan

Artikel ni sebenarnya gabungan post-post Facebook aku beberapa hari ni.

Tapi sebab tulis suku-suku, orang pun baca suku-suku, sebab Facebook pun letak kat wall suku-suku.

Kecuali la kalau orang klik kat time-line aku baca dari mula ikut turutan.

Lagipun, kalau simpan kat time-line Facebook je, hilang dan sesekali muncul as memory.

Jadi, ada baiknya saya simpan dalam blog juga. Semuanya mengikut turutan tanpa edition di mana-mana kecuali introduction dan epilog cewahh.  Read more

Makanan yang perlu dielakkan jika anda seorang pesakit batu karang hempedu


Sakit pundi hempedu berlaku apabila terdapat batu karang hempedu menyekat salur hempedu dari organ hati ke pundi hempedu.

Pada kebiasaannya, kesakitan yang dialami adalah sangat teruk.

sakit batu karang hempedu

Sakit batu karang hempedu

 

[Baca Cholecystectomy: Apa yang perlu dilakukan selepas pundi hempedu dibuang? ]

Terdapat beberapa jenis makanan yang boleh trigger atau menyebabkan serangan kesakitan ini.

Berikut merupakan antara makanan yang perlu dielakkan jika anda seorang penghidap batu karang hempedu.  Read more

Cholecystectomy: Apa yang perlu dilakukan selepas pundi hempedu dibuang?

Assalamualaikum wbt ….

Cholecystectomy merupakan antara prosedur pembedahan yang biasa dilakukan ke atas wanita.

Selepas cholecystectomy, kehidupan seseorang itu berubah, terutama dari segi diet atau pemakanan.

🌸 🌸 🌸

Apa itu cholecystectomy?

Cholecystectomy ialah pembedahan pembuangan pundi hempedu (cholecyst- pundi hempedu gallbladder, ectomy – buang). Read more

1 2 3 11